Söyleşi: Elektronik Vergi Uygulamalarının Muhasebe Mesleğine Yansımaları

Fethiye Vergi Dairesi Müdürü Mithat Aktar, Gelir Uzmanı Melek Kanat, Gelir Uzmanı Onur Semerci ve Kurum Avukatı Tuğçe Türkmen Burup “Elektronik Vergi Uygulamalarının Muhasebe Mesleğine Yansımaları” adlı söyleşi kapsamında 25.04.2024 tarihinde okulumuzu ziyaret etmişlerdir. Söyleşi içeriğinde öğrencilerimize verginin önemi, vergi dairesi çalışmaları, vergi davalarının yargısal süreçleri ve elektronik vergi uygulamaları hakkında bilgi vermişlerdir. Öğrencilerimizin sorularının cevaplanmasının ardından etkinliğimiz sayın misafirlerimize teşekkür belgelerinin takdim edilmesi ve fotoğraf çekimi ile son bulmuştur. Kendilerine sunmuş oldukları katkılardan dolayı birkez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Son Güncelleme Tarihi : 26.04.2024 15:23

Son Etkinlikler